Отклонили едем зуба не прође или се одиграва

Питање:
7. априла, четвртак, уклонио је 3 главна зуба с десне стране4-5-6ка. 6ка пре уклањања док је лечена узнемирена снажним боловима испод ње постојала је циста. После уклањања бола само се интензивирало. У удаљеним бунарима, доктор је уметао турундас са јодом. Са њима сам патио са страшним болом 2 дана пре суботе. У суботу, ове турунде су ми замијениле алмогил пастом, а сви болови су прошли. Али рано сам се сховдпилсиа поново вратили увече, не допуштајући ми да спавам или једем страшну болесницу. Од боли које спасим кетоналним ја пијем два пута дневно. Такође пијем антибиотике амоксиклав два пута дневно и испрати након конзумирања хлорхезидина. Изгледа да то радим добро, али већ је већ 4. дан, али болови и даље трају. Понекад је температура 37,5. Уклањање зуба 4-5 је било за плужа доктора, али је 6к дробио и бушио. Не знам да ли све иде како треба. Следећи састанак имам тек у уторак. Да ли треба да звучим аларм? Код мене на примању исхране коју прихватам након блендера у облику каше осећа се чмоконима у било којој рупи. Можда је боље уклонити ове обележиваче, али ме је забринуто да је храна под њима и не могу да се испрате ако је тамо. Ја имам слике усне шупљине са уклоњеним зубима, можда ћу вам их дати за ревизију тако да кажем.

Одговор:
Здраво, Сергеи! Након комплексне екстракције зуба, бол може трајати две недеље (и после компликованог уклањања и више). Али бол се не би требао повећати. Не радите ништа сами. Сва именовања треба обавити стоматолог након редовног прегледа. Ако се стање погорша, контактирајте свог зубара пре заказивања.

Питање:
Здраво. Скинуо сам доњи 6-ку, 2 дана касније бол повећан, она је отишла код лекара, рекао је угрушак се не формира, су бунари осуши на чист, стави Лек-у, 2 дана касније рекао да опет положио лек за време, и после опет 2 дана доћи је већ рекао боље и гурнуо велики хемостатичког сунђер, рекао је он рассосетсиа.Вопрос такои.Просхло пола дана, и то сунђер скоро решен, језик је да не осећа да је норма да нестаје тако брзо? hvala унапред!

Одговор:
Здраво, Татиана! Можда је пала. Обратите се свом зубару ради ревизије бунара.

Питање:
Здраво, Пре недељу дана уклонио је сложену 8-ку. Лекар је одмах одмах ставио газну жбуку са лекаром у рану. После 5 дана отишао сам на обућу и поново ставио флагелу са лекаром. Реци ми, да ли је боље да рана оздрави без њега? Колико дуго ће такве манипулације бити потребне?

Одговор:
Здраво, Татиана! Не пишеш, која компликација се појавила након екстракције зуба. Не можете коментирати радње вашег зубара без прегледа. Позовите га на ова питања. Увидио је ситуацију у уста и знао зашто је потребно више пута залагати лек у рупу.

Питање:
Они су уклонили зуб мудрости пре недељу дана. Зглоб крви није сачуван. Зубар је неколико пута ставио лек у рупу, али није се задржао, пао. А шта да радим сада? Поново идем и поново нешто да уложим тамо? Рупа је шупља. Понекад боли. Да ли ће лечити без крви и лекова? Хвала.

Одговор:
Здраво, Вероника! Након уклањања зуба, рупа без крвног зглоба ће се касније зарастати. Ипак, неопходно је обратити се стоматологу који је уклонио зуб ради контролне контроле рупа.

Питање:
Здраво,Можеш ли ми помоћи? Разумем да интернет није потпуно могуће, али барем ми реци да ли или не да се размножавају панику. У понедељак поподне уклањања првих осам, очишћена цисте, је рез меззхду образ и гуме, да гноја виходил.иу, стави у рупу за лек који се расосетсиа. У уторак, мало натечене образ, не постоји бол, само кад се смејем на реза подручју, у бунару нечега беле, сталног укуса и мириса дрога, данас је среда, опузол није отишао, али не увелицхилас.Боли и даље постоји, температура је нормална, нет.Единственное Путрид мирис који ми смета у великој мери повредити отворена уста (кад зева, на пример), али отворен кроз бол је боље. И оток који не пада, болно је спавати на јастуку са ове стране.

Одговор:
Здраво, Алина! Уклањање зубног зуба је хируршка операција која може довести до болести због болести, бола, отока, грознице, болног отварања уста итд. Температуре и болови које немате, болно отварање уста постепено се смањује, а оток може трајати 5-7 дана. Немојте лагати ноћу на страни уклоњеног зуба, покушајте да отворите уста. Ако и даље имате нешто да бринете, обратите се свом стоматологу.

Питање:
Данас је уклоњен горњи осам, формиран угрушак, али неки велики, мало омета, нема болова, нема отока. Је ли то нормално?

Одговор:
Здраво, Цатхерине! Ако је врло узнемирујуће, контактирајте свог зубара, он ће предузети акцију.

Питање:
Здраво. Пре три дана, 6 су уклоњене са врха. већ дуго нису могли да га извуку јер сам зуб више није био присутан и остали су само остаци. Тако да данас зуб кине и у рупи у вечерњим сатима истог дана када су уклонили нешто појавило, што је бело, изненада је храна. Или гној, али нема мириса. Шта би то могло бити. Хвала вам пуно!

Одговор:
Здраво Вицториа! Ово је фибрин (бела), појављује се на рупи трећег дана након извлачења зуба. Надаље, из њега ће се појавити коштано ткиво. Бунар може трајати до две недеље, али сваког дана бол би требало да се смањи. Ако се повећава, мораћете да контактирате зубара.

Питање:
Здраво, разбијен зуб зуба са цистомВећ 5 дана боли је рекла докторка за испирање соли и соде, пити антибиотике (а које оне нису питале). Диер не вуче тамо пролази поред рунока. Могу ли испирати апотеку тинктуру прополиса? Хвала унапред

Одговор:
Здраво, Белла! Покушајте да се не попнете у рупу. Са тешким уклањањем, процес зарастања бушотине се јавља касније. Много тога зависи и од тога да ли сте преживели уклањање крвног зглоба који штити бунар од инфекције и помаже да се брзо зарасте. Ако немате шта да повредите и гуму нормалне боје, онда је потребно само мало времена за лечење. Препоручујемо да контактирате свог зубара за накнадну проверу и неопходне састанке.

Питање:
Здраво. Пре 3 дана, уклонили 7-ку са цистом. Ставите лек у рупу. Другог дана увече лек је пао. Преко ноћи рупа је затворена фибрином, рана не боли, ивице десни су розе. Да ли треба да одем код зубара?

Одговор:
Здраво, Елена! Ако је рупа празна и дубока (тј. Отворена за инфекције и остатке хране), најбоље је контактирати зубара за накнадну ревизију. На крају крајева, он није само ставио лек.

Питање:
Добар дан, 10.03.2016 Скинуо сам у доњем левом углу 8ку ставити сунђер на врху и шта тај лек као влакана, 12.03 је био лекар, он је заменио лек и именовао следећи састанак у суботу односно недељу дана, али јуче пао лекове и шта да ради са. Ова рупа сам назнаиу, мој доктор није клиника, а он није рекао шта да раде у таквим случајевима?

Одговор:
Здраво, Алена! Лек се поставља у рупу да би заштитио од инфекција и нормално зарастао у утичницу. Ако је рупа празна и дубока, онда то није добро, јер Отворен је за инфекције, остатке итд. Савјетујемо свеједно да ступите у контакт са стоматологом и посјетите га прије суботе. У клиникама увек постоји дежурни зубар који може да спроведе преглед и прецизније вам каже шта треба да урадите.

Сродни софтвер