Едем преко горње усне након повећања

Добар дан, ситуација је следећа: пре недељу дана, није било добро, скочио на лице Херпеса (у носу, на усни, бради). Неколико дана касније сам приметио да се на чело, образи, где се појављују акне, кожа осушила и формирана мала рана. Дакле, на целом лицу, в. Е. Уместо бубуљица (као и раније), лизати кожу и мокро место на којем се спустила. Са оним што је повезано, не могу да разумем, никада раније нисам то срео. Сво лице на влажним плакама (ако се тако може назвати). Пре тога сам пио децокцију јуха два дана са Ла.

Здраво, јуче сам уклонио осам, одоздо,на десној страни. Зуб је комплексни корени су савијени и прекинула комад корена, лекар-стажиста није добио, објашњавајући шта може повредити канал и рекао да је он тада ће сам. Када анестезија хит живце, а сада имам тупу доње усне, браду и део образа. То је још увек туника, повлачи и шаље дрхтавице слично (све ово заједно је луд). Прописана амоксицилин-3п 0. 5г / д. 5 дана, на Нисе бола Неиромултивит 1т. -1п / д. Још један.

Здраво, секс није зашцхисхцхенни са одређеном дамокрајем новембра 2012! Све то не би било, али након 45 дана, почела је грозница неразумљивог порекла! На почетку грла, затим херпеса, а затим температура главобоље тресе све брадавице на грудима на леђима на ногама и рукама (не много, али су биле), затим горчина у уста и жуч је отишао! Пљуни у купатило са пљувачом цимета! Појже да је сазнао да сам пролазио са девојком вич и хепатитисом! Моје акције 51 дан Ифа у ам аугусту 2 мјесеца ауг отритс 3 мјесеца на ар отритс 4 мјесеца у.

Добар дан
Веома често у јавности видим трагове крвиместа, понекад случајно додирнути их, ако постоје неки ризици, ако после тога једем рукама, исцедим мозак, могу ми очи загребати рукама, додирати усне, ставити прст у уста, да ли имам ризик од ХИВ-а

Здраво, врло јак свраб у пољу великихи мале мајке, нема сврбе у вагини, реците ми које тестове треба узети. У рођацима пронашли су сцабиес, да ли се може појавити сцабија на гениталијама? Немам ништа друго акне, нема свраба

18+ Онлине консултације су информативне по природи и не замењују интерне консултације доктора. Кориснички уговор

Ваши лични подаци су сигурно заштићени. Плаћања и рад локације врши се коришћењем заштићеног протокола ССЛ.