Општа правила на сајту

Општа правила понашања на сајту:

За почетак стотине људи комуницирају на сајту,различите религије и ставове, и сви су пуни посетиоци нашег сајта, па ако желимо да ова заједница људи функционише и да нам требају правила. Препоручујемо вам да прочитате ова правила, то ће вам донијети само пет минута, али ће нам уштедјети вријеме и помоћи ће учинити ову страницу занимљивијом и организованијом.

За почетак, морамо одржавати нашу веб страницусами према свим посетиоцима сајта. Немојте увредити учесницима, увијек је сувишан. Ако постоји притужба - молимо контактирајте администраторе или модераторе (користите личне поруке). Вређање других посетилаца сматра се једним од најтежих прекршаја и строго кажњава управа. Ми стриктно забрањујемо расизму, верске и политичке изјаве. Хвала вам унапред за ваше разумевање и за жељу да наш сајт учинимо љубазним и љубазним.

Страница је стриктно забрањена:

- поруке које нису релевантне за садржај чланка или контекст дискусије
- Вређање и претње посетилаца сајта
- у коментарима су забрањени изрази који садрже нејасноће, понижавајуће људско достојанство, подстицање етничких сукоба
- спам, као и рекламирање било које робе и услуга, других ресурса, медија или догађаја који нису повезани са контекстом дискусије о чланку

Поштујемо једни друге и сајткоје ви и остали читаоци долазе да разговарају и изразе своје мисли. Администрација сајта задржава право да брише коментаре или део коментара, ако не поштују ове захтеве.

Ако прекршите правила, можете их дати упозорење. У неким случајевима забрана без упозорења. О питањима забране, пишите администратору.

Инсулт администратори или модератори су такође кажњени забрана - Поштуј неког другог посла.