Отисци након подизања сине

Користи се имплантација у зубној протетицисве популарнији. Ниједан метод не може пружити такав квалитет и комфор за пацијенте. Нажалост, постоје контраиндикације које онемогућавају овај поступак. Захваљујући савременим технологијама, број таквих фактора се може смањити. На пример, елиминисање овакве препреке као недовољне површине чељусти приликом инсталације импланта постало је могуће уз кориштење синус лифтинга у стоматологији.

Узроци и врсте уклањања синуса

У припреми за протетику, операцијаПодизање синуса се затим обезбеђује како би се осигурала довољна количина костију за квалитетну уградњу имплантата. Током ове процедуре често се инсталира гингива. Постоје две индикације за ову операцију. Први је индивидуални распоред дна синуса који је сувише низак до усне шупљине, што спречава инсталацију имплантата. Друго, потребно је подизање синуса, када се имплантација на кључу врши на кости која већ има превише атрофије. Постоје две врсте таквих поступака - отварање и затварање синуса.

Отворена техника се користи на висини коститканина је мања од 4 мм. Дно максиларног синуса се подиже кроз специјално креиран "прозор". Потребан простор напуњен је костним материјалом који се узима од пацијента или замјењује умјетном смешом - на примјер, гингива "Био-Осс".

Затворени синусни подизање се врши заједно са имплантацијом. Постоје посебни алати који вам омогућавају помицање дна синуса кроз кревет, у којем ће бити уграђен имплант.

Цена сине-дизања зависи од сложености операције.

Многи пацијенти се плаше подизања синуса, они се плашеМогуће компликације које могу утицати на опште стање. Ова операција ретко узрокује последице. Може доћи до едема након подизања синуса, али након 2-3 дана пролази без икаквих медицинских процедура.

Изводи се само антибиотска терапија која помаже у спречавању настанка инфламаторних процеса.

Да бисте осигурали сигурност поступка, можетеПрочитајте критике о подизању синуса. У већини случајева, они пацијенти који су подизали синус прије имплантације, уочавају безболност и ефикасност операције.

Трошкови подизања синуса у појединачним клиникама могу се разликовати и бити узроковани врстом операције, најскупља је процедура повезана са трансплантацијом коштаног графта.

Сродни софтвер