Хормонска отапала лица

Методе борбе са едемом.

Након 30 година у женском тијелу, хормонска позадина се мијења. Већ у овом добу едем је подложан једној од три сексуалног секса.

Шта је едем и како то избегавати?

Пуффинесс указује на то у телупоремећени лимфни ток. Ако сте увече отишли ​​у мексички ресторан и уживали укусно са зачињеним и сланим јелима, таква храна ће изазвати жеђ. Пијете један по једну чашу воде, сокова или чаја. Дакле, велика количина воде улази у тело и остане у њој. Због тога ћете се ујутру пробудити отеченим капцима. Нажалост, загушеност ће нестати само увече, када ће текућина која је непотребна за тело стићи природно. Ако непрекидно водите отприлике овакав начин живота, боре испод очију и плавих кругова које сте обезбедили за живот.

Људи који су склони отицању треба искључитиим дијетална храна димљени, сољени, кисели и пржена храна, конзерве, мајонез, зачине и алкохол. Сва ова храна, због високог садржаја масти и соли, провоцира жеђ. Флуид унос у неограниченим количинама, као и потрошња свежег воћа и поврћа је дозвољено до 15-16 часова. Вечера за људе склоне отицању треба да буде најкасније до 19.00. Савршено јело ће бити кувана говедина или ћуретина, печена или кувана поврћа, кувано неслан сл. Пијете само препоручену негазирану минералну воду, са само неколико гутљаја.

Без сумње, пушење има штетан утицај на здравље. Поред тога, изазива жеђ, која, као што већ знамо, узрокује загушеност.
Требало би да буде чешће на свежем ваздуху, редовно проветравање собе и играње спортова.
Позиција током сна треба да буде таква да је глава изнад нивоа ногу.

Али, иако посматрамо све горе наведенопрепоруке, не можете бити 100% сигурни да никада нећете наићи на проблем отечености у лице. Свакако, професионалне козметичке неге и поступци брзог дејства брзо ће вам вратити нормално. Наш центар нуди комплексне програме експреса "Ти си Богиња!" И "Инстант Беаути". Лепота захтева пажљив и пажљив став, који ћете пружити нашим специјалистима, козметологима.

Погледајте цене за сложене програме: